ARTDOORS i Huset Tavi i Skagen

Denne sommer kan ARTDOORS opleves i Huset Tavi på havnen i Skagen.

Et større antal originale værker er blevet fragtet til Tavi og udstilles hele 2012 sæsonen sammen med en vifte af andre smukke udstillinger, bl.a. Elephant Parade som ligesom ARTDOORS samler ind til et godt formål.

Udover de originale værker vises også en plancheudstilling som fortæller om hele projektet.

Køb artdoors bogen NU! Et mindre antal SIGNEREDE og NUMMEREREDE artdoors bøger kan købes hos Tavi. Så skynd dig til Skagen og køb denne smukke bog om projektet som er 100% nonprofit og skabt kun vha. idealisme og et ønske om at gøre en forskel lige her hvor vi er.

KØB en artdoor: De fleste af de udstillede artdoors er stadig til salg. De allerede solgte artdoors er for en stor dels vedkommende på plads i sponsor virksomhederne, men der er stadig mulighed for at erhverve sig en artdoor og dermed bidrage til skovrejsning både her i Danmark og i udlandet. Kontakt de ansvarlige for salg af artdoors, Kiss jönsson og Peninna Risgaard og få en aftale. Du kan også gå direkte til Tavi og se på de originale værker når du alligevel smutter forbi Skagen her i sommer.

 

De udstillede værker er følgende :

Leave a Reply

ARTDOORS
Projektleder
Pennina Risgaard