ARTDOORS tilbage til NATUREN GAS museet i maj måned 13

“ARTDOORS afsluttes her henover foråret og sommeren. De mange kunstnere, virksomheder og andre aktører som har støttet op om projektet har tilsammen samlet mere end 130000 kroner sammen. En større del af disse penge er gået til planter i Mariagerfjord kommune . Der vil blive lagt et kort på siden her med afmærkning af hvor træerne bliver og ER blevet plantet.

ARTDOORS har mere end 20 udstillinger bag sig, bl.a. har vi haft den store ære personligt at præsentere projektet og tankerne bag projektet for Regentparret ved et lukket arrangement.

Fra d. 1-5 til d 31-5 udstilles de resterende ARTDOORS som endnu ikke er blevet solgt.

Det betyder at der nu bliver mulighed for at byde på de sidste kunstværker. Den højest bydende kan gå glad hjem med en af de smukke artdoors . Der vil være mulighed for at byde på dørene hele måneden så derfor opfordres alle både private og virksomheder til at gribe i lommen og være med til at gøre det indsamlede beløb endnu større.

De penge som endnu ikke er brugt lokalt, vil gå til et veldokumenteret og kontrolleret projekt i Sydamerika. Det har været en stor udfordring for Kiss og Peninna at finde et projekt hvor man er 100% sikker på at pengene reelt går til skoven, men det er nu lykkedes.

Netop nu er der møder igang med projektet og der vil komme meget mere om dette senere.

Læs om Udstillingen i GAsmuseet  HER

Med venlig hilsen og på gensyn i Gas museet” Peninna Risgaard, grundlægger af ARTDOORS

Leave a Reply

ARTDOORS
Projektleder
Pennina Risgaard