VÆR MED TIL AT PLANTE SKOV

Hvorfor ?

Fordi specielt unge skove optager store mængder co2 mens de vokser, samtidig med at de optager vand og sollys. Der er ligeledes oplagret store mængder co2 i jordbunden og den forbliver i jorden sålænge der er tæt bevoksning på jorden. Bare marker er den sikre løsning på at få frigjort store mængder co2 og skal derfor undgåes.

Hvordan?

Kunstnere frembringer kunstværker med tanke på miljøet og disse værker sælges til enkeltpersoner og virksomheder. Hele overskuddet går til at støtte skovrejsningsprojekter i Danmark og i et venskabsprojekt i Equador.

HVOR LANGT ER VI NU?

 

ARTDOORS har bidraget til at adskillige skoler og børneinstitutioner i Mariagerfjord Kommune har fået træer og buske til små skov projekter på nuværende tidspunkt. Der vil komme et kort over de konkrete steder som har modtaget planter fra ARTDOORS om ganske kort tid.

Der er pt forhandlinger igang med et meget professionelt og veldokumenteret dansk projekt i Sydamerika. Om ganske kort tid løftes sløret for flere detaljer. Håbet er at de resterende indsamlede midler kan blive brugt krone for krone på regnskov i et veldokumenteret projekt med høj etisk moral.

 

Præsentations video

Info brochure til download:

ArtDoors-folder-til web